Post by tingmedazaju on Feb 4, 2022 6:17:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neomejeno število žetonov ▞▞▞
▞▞▞ Mad GunZ shooting games online 2022 version ▞▞▞
Ko imate igro, je tako zabavno, da lahko ustvarite svojo lastno kožo, vendar je težava, ko začnete s koraki 1-101, visi! in se zruši! Ustvarjalec, ponujam izboljšave za ta zaslon in dovolite mi, da vam zanj dam 5 zvezdic in dovolite mi, da ustvarim svoje preobleke in pustim igralcem, da ga vidijo!
Precej dobro, a nepošteno ujemanje
Dala sem ti 5 zvezdic, potem pa si to odmislil. Moja oznaka je #LOTBNinja.... Oprosti, ker sem ubil vse v kraljevi bitki, vendar ti ni bilo treba vzeti vsega orožja. Čim prej popravi to
Všeč mi je, vendar ne nalagalni zaslon TOOOOOO LONGGGG
3 zvezdice, ker je sprva res zabavna, potem pa ima toliko oglasov iz igre, da se konča, vem, da so oglasi za denar, vendar vem, da bo ta igra imela denar, prosim odstrani oglase in potem je igra toliko bolj zabavna in bo pridobil denar samo za ocene in prenose
dam ji 2 zvezdici, dal pa mu bom 5 zvezdic, a prosim razvijalci mi povejte, kaj naj naredim, ko se zbudim v vadnici grem na mačjo hrano, ampak kaj naj potem naredim
Niti blizu tega, da bi bil dovolj dober
Všeč mi je igra in je zabavna, ker streljaš nalot in je zabavna in dobiš puške in zabavne stvari, kot so jadralno letalo, oklep in kože
Ne, čakal sem eno uro, vendar se ne nalaga, prenehala je delovati, vendar vem, da je igra res super, ampak preverite, prosim preverite 😥😿😭😭😭😭
To je dobra igra, vendar malo zaostaja, le malo ni veliko
Ni slabe zvočne učinke je treba izboljšati in
To je popolna igra, vendar v moji napravi vedno zaostaja, zato je ta grafika tako težka, da ni primerna za mojo napravo. Ampak ta igra je super.
Dal sem ji 4 zvezdice, ker ne moreš uporabljati krmilnika, če bi lahko, to bi bila najboljša igra vseh časov, poleg tega pa potrebujejo preveč hakov, da bi to popravili.
Uhhh igra je res lepa. Ampak stvar je v tem, da je kakovost snemanja slaba (ni tako slaba). Zabavna je za igranje, vendar je tudi izdelava lastnega zemljevida slaba in kraljevska bitka je zanič. Battle Royale mi ni preveč všeč, ker je zemljevid majhen, tako da je zelo majhna možnost, da boste zmagali. Skratka, igra je dobra, potrebuje izboljšave in ima nekaj napak.IN RAZVAJALCI JE ZASAN, SAMO KOPIRALI SVOJO LASTNO IGRO IN JO IZDALI V IMENU mAd battle royAlE. SAMO POSKUŠAJO ZASLUŽITI DENAR
Všeč mi je ta igra, vendar puške ne delujejo, ko streljam, prosim, popravite
kar naprej blesti
To ni kraljeva bitka, če sredi tekme nenehno ustvarja nove ljudi, je tudi zelo nadležno, da se zarodi in takoj umre... če bi to lahko popravili, sem prepričan, da bo to zabavna igra
ta igra je dobesedno smeti, kot rekreacija pikselskih pušk 3D, vendar 100x slabša. pixel guns 3D je super. AMPAK TA IGRA JE TTRRRRAASSSSHHHHHHHH, njene samo grozne kontrole in puške so slabše in zgradba v načinu battle royal je smeti in lahko bi uničili le kot predmete, ne zidove ali kaj podobnega. Skratka, naredite to igro boljšo in odhajam moja 1 zvezdica, ker je tako smeti
Ni zabavno, trajajo ure, da vstopiš v igro. Dajem slabo oceno in svojim prijateljem povem, naj jo izbrišejo, poleg tega jo ljudje vdirajo. SOVRAŽIM TO
V redu, to so razlogi, zakaj sem ga najprej ocenil z 2 zvezdici, to je popolna kopija Fortnite, lahko zgradiš battle royal in 2 zakaj moraš biti 5. lvl, da lahko igraš battle royal, in mislim, da storm naredi veliko veliko škode, ker nekateri ljudje, kot sem jaz, med ropanjem ne gledajo zemljevida 3 je izguba časa
Ta igra je videti zabavna, vendar morate narediti nekaj sprememb, poskusite dodati način arene in način mučenja
😂😎
Zelo qerkey grafika in kontrole
obožujem igro. mabeye znižaj, koliko draguljev potrebuješ, da prilagodiš charecter.
Tema igre je zelo lepa, vendar je grafika nizke kakovosti, zato je potrebna ta posodobitev in posodobitev ozadja.
Y? ta igra ima nekaj oglasov, to je tako slabo😠😠😠😠😠
Kr vredi je pizda
Ta igra je zanič, uživam v tej igri, ko sem bil vznemirjen, zdaj pa, ko poskušam igrati njeno težavno, zaostaja, tudi če sem imel hitro internetno povezavo, prosim, popravite to napako, igra mi je res všeč, vendar je moteča
Igra je dobra, vendar ena pomanjkljivost je, da ne morete vrniti računa, ko izbrišete igro in jo prenesete nazaj
Ta igra je tako epska, ker vse, kar vidim in delam, je zaslon za nalaganje in naj vam povem nekaj, da bo super, da pustite, da dejansko deluje, ljubim vas.
Ta igra mi je tako všeč, da bi gradil do neba in ljubljen ljudi, da je super. ampak če bi lahko samo rekel, če bi lahko, bi lahko naredil, da če gradimo, lahko ustrelimo spodnji del, vse gre zraven, kar bi bilo zelo zabavno, a vseeno je igra super.
Brez razloga sem bil izgnan iz klepeta, priporočam, da prenesete, saj se počasi kvari 😡
Nemogoče je zmagati in ne morem pobrati nagrad
Zabavno, pravkar sem to naredil za 50 draguljev😎
Kako f+++ pogledaš gor ali dol, popravi ta koš. Popraviti je treba tudi gumbe. Poskušal sem zgraditi in še naprej pošiljal neželeno pošto na gumb, vendar sem še vedno zapustil svojo gradnjo in krmilno palčko NE ZAČNI ME. Vse kar sem želel je pojdite naprej in vaša igra ne bo mogla rešiti tega popravka ali izbrisati tega smeti Minecraft fortnite. -AzTeck
Igra je zelo dobra, vendar je grafika prenizka in še eno stvar lahko dodate elitni prehod v tej igri
To ni bilo dobro zaradi orožja in drugih stvari, kar precej kvari in battle royale ne deluje
Všeč mi je ta aplikacija, veseli me, da sem jo igral, ko je bila živa moja babica
Živjo, igra je dobra, vendar sem brez razloga naletel na številne napake in zamike, zato prosim, da jo popravite
Ni oboževalec te igre
Ta igra je neuporabna, niti se mi ne zažene
dobra igra, ampak edina stvar, ki jo sovražim, je samodejno streljanje. sem tekmovalen igralec in samodejni strel naredi slabe igralce dobre igralce. prosim znižajte natančnost samodejnega streljanja/pomoči pri ciljanju in ocenil bom 5 zvezdic
Super
Igra je neverjetna in zabavna. Odločil sem se, da bom dal tri zvezdice, ker ko se dvigneš na raven, recimo po 20. stopnji ni več veliko ljudi, ki igrajo igro. Vsakič, ko odprem igro, moram pogledati sporočilo "Čakam na druge igralce." Igralci, ki se nikoli ne pojavijo. Eden ali dva prideta, a ko vidita, da čaka samo ena oseba, tudi izgineta. Konec igre. Tehnično torej igre ni več. Ta igra je samo za začetno fazo. Všeč mi je bil koncept, puške, zemljevidi, preobleke.
Ni mi všeč, ker ti avtomatsko streljaš, ti se pa morš sam premikat
Ta igra je moteča in mi je ne dovoli prenesti 😒. Drznost. Popravite prenos 🙏