Post by tingmedazaju on Feb 4, 2022 6:08:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ DRAGON VILLAGE -city sim mania ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DRAGON VILLAGE -city sim mania IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sukčiavimo kodo trikdžių klavišai ▞▞▞
▞▞▞ DRAGON VILLAGE -city sim mania 2022 version ▞▞▞
Žaidimas yra gerai, bet jis greitai sustoja net po sekundės. Arba min. Tai nesąžininga
Norint atrakinti kitus drakonus, reikia brangakmenių, bet pradžioje gausite tik daugiau nei 100 brangakmenių, bet tai nėra puiku
Tai žavus žaidimas visiems žaidėjams
Nes blogai
Geras zaidimas neturiu zodziu
سلام بازیش خوبه من عاشقشم نمیتونم پاکش کنم ولی همش هنگ میکنه یعنی دو دقیقه بازی میکنم گیر میکنه باید از بازی بیام بیرون دوباره برم داخل بازی تورو قران درستش کنید گوشیمم گلکسی جی 5 تورو خدا سریع درستش کنید ممنونم از لطفتون من 26 سالمه ولی واقعا عین بچه ها عاشق بازیش شدم
labai geras žaidimas
Jie nesugrąžins senojo Drakonų kaimo, nes yra GOBUŠI. jie uždirba daug pinigų iš šio žaidimo
Man patinka žaidimas, bet kodėl čia nėra seonghwa? Kur be dantų?? Atiny kelkis kelkis savo ryto srauto pradžią ir oneus būti ar nebūti🔮
skiriu 1 žvaigždutę, nes mūšis baigiasi lengvai
Seniausia versija buvo geriausia.
Pataisykite mūšį 145
Ar tai neprisijungus
Man labai patinka šis žaidimas, o undinė ir pasakų drakonas jie abu yra nuostabūs, todėl aš atsisiunčiu šį žaidimą 10-ą kartą ir visada kuriu tokio tipo žaidimus, o šiam žaidimui skiriu 5 žvaigždutes
Tai puikus žaidimas! Bet tai neleis man nusipirkti drakono mokymo programoje. Pataisykite jį!
Tai yra puiku
labas, drakonų kaime, kol kas pateiksiu jums 1 žvaigždutės apžvalgą, kodėl? nes aš noriu senojo drakonų kaimo, o ne šio, šis naujasis drakonų kaimas yra kaip tuščiaviduriai herojai, prašau, grįžkite į senąjį drakonų kaimą, kur puldami naudojate grybus, grįžkite į tą, tikiuosi, kad galėsite tai perskaityti ir kai grįšite į savo šlovingą būseną aš įvertins 5 žvaigždutėmis
Man patinka šis žaidimas, bet vienas plobremas yra 50 brangakmenių, skirtų evolve a dragon
O bhai up žaidimas
Gerai
Leliukas graziau nupiestu.O be to labai ilgai krauna.💩sudas.
Norite gauti brangakmenių sulaukę 50 metų, kaip mes turėjome gauti tą mini
Android App. Programa turi 500 000+ įdiegimų ir vidutinis įvertinimas 4,5 iš 9745
Man patinka žaidimas, bet kodėl tiek daug brangakmenių, kad evoliucionuotų drakonas. Taip, brangakmenius pasiimti nesunku, bet jūs turite žiūrėti tiek daug priedų, skirtų visiems brangakmeniams. Tikiuosi supratote ir galite pataisyti plz.
Man patinka žaidimas ir skirčiau jam 5 žvaigždutes, bet vienintelis dalykas, kuris yra 3 žvaigždutės, yra bc 1, jis šiek tiek vėluoja su daugybe skelbimų. 2, reikia sumažinti brangakmenių greitį, kad jūsų drakonai išsivystytų, ir 3, tiesiog reikia pakeisti, bet be to, tai vis tiek smagu ir vis tiek retkarčiais pažaisiu.
Ar galite sukurti mini žaidimus, kuriais važinėsite savo drakonu
Man labai patinka žaisti šį žaidimą, bet nuo tada, kai atnaujinau planšetinį kompiuterį į nVidia shield K1, žaidimas dažnai stringa ir yra daugybės veiksmų, kurių aš negaliu atlikti.
Drakonų kaimas pamačiau nuostabų žaidimą, kurį myliu
Gerai žaidžiant mobilusis kabo
žaidimas yra geras, bet pakenks jūsų įrenginiui.
Kai žaidžiu world of dinamos, matau, kad jis neturi nei tokių nuotykių, todėl nesu juo įspūdžio......
Nuostabi žaidimo grafika yra gera, o valdikliai labai geri, neblogi, man patinka žaidimas, norėčiau, kad jame būtų mėlynų akių baltas drakonas
Tai mano mėgstamiausias žaidimas. Man labai patinka šis žaidimas. Ir visi drakonai buvo labai šaunūs. Bet jei jis turi daug daugiau energijos, būtų lengviau laimėti visas rungtynes
Nekenčiu šio monstro legendos yra 1000000000000000% geresnės už šią
Iš pradžių man patinka šis žaidimas, bet jis nuobodus, nes tai yra solo žaidimas, kurį reikia žaisti prisijungus ir neprisijungus ir pridėti šiek tiek daugiau drakono + sustabdymo skelbimo
Kadangi senoji drakonų kaimo versija man ji patiko, bet naujoji versija tik dar labiau pablogino, nes jūs turite sumokėti 50 brangakmenių, kad galėtumėte vystytis, o jūs, vaikinai, tiesiog pašalinkite dekoracijas ir drakonų knygą, atrodo, kad šis žaidimas yra blogas, man patiko senesnis versija Pls grąžinkite senąją versiją
Drakonų miestas net neblogas :/